nieuws

La Vision: ‘het ideale zorgrestaurant’

Ambiance

Leverancier Holland Food Service (HFS) heeft het ideale zorgrestaurant: La Vision ontwikkeld. De leverancier heeft daarvoor onderzocht welke wensen er onder de doelgroep leven.

La Vision: ‘het ideale zorgrestaurant’

Volgens algemeen directeur Theo Kampschreur van HFS is het nodig om via belevingsonderzoeken te achterhalen wat bewoners en patiënten van zorginstellingen willen. ‘Daarin hebben we gevraagd welk eten ze lekker vinden, in welke ambiance ze willen eten en zelfs welke muziek en kleuren ze mooi vinden.’ Op basis van de gemiddeld gewogen waardes die voortgekomen zijn uit deze onderzoeken heeft Holland Food Service het Conceptrestaurant La Vision ontwikkeld en gevisualiseerd op het hoofdkantoor te Wijchen. Het concept is daar te bezichtigen. De wensen van de doelgroep zijn terug te vinden in de inrichting van de frontofficekeuken, het kleurgebruik, het meubilair, de verlichting, de gebruikte materialen en zelfs in de keuze voor servies en muziek. Daarnaast heeft Holland Food Service ook rekening gehouden met de eisen van de zorginstellingen. Dankzij de slimme inrichting en kritische selectie van leveranciers, is het mogelijk de complete inrichting van het conceptrestaurant te realiseren voor een beperkte investering.
Ook voor huiswinkels heeft Holland Food Service een concept ontwikkeld.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels