nieuws

Horeca Spaarne Ziekenhuis krijgt nieuwe look

Ambiance

Cateraar Albron en het Spaarne Ziekenhuis gaan de horecavoorziening als gelijkwaardige partners een nieuwe uitstraling geven.

Horeca  Spaarne Ziekenhuis krijgt nieuwe look

Het restaurant en de kadoshop voor patiënten en bezoekers krijgt een  hele nieuwe look.  Het restaurant van medewerkers va n het Spaarne Ziekenhuis wordt in 2011 ingrijpend verbouwd. Een moderne uitstraling, prettige ambiance en aantrekkelijk assortiment  worden gecombineerd tot een mooi geheel.

Het nieuwe partnerschap tussen Albron en Spaarne Ziekenhuis is uniek in de ziekenhuissector waar de scheiding tussen huurder en verhuurder vaak nog heel strikt is. Nu zijn het Spaarne Ziekenhuis en Albron samen verantwoordelijk voor de horecavoorzieningen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels