nieuws

Kerstsuggesties van Duni

Ambiance

Elegant, modern, sfeer en kwaliteit. Dat zijn volgens Duni de trends voor de komende kerstdagen als het om tafelaankleding gaat. De leverancier heeft een ruim kerstassortiment.

Kerstsuggesties van Duni

Een suggestie is Christmas Charm. “Goud, champagne en wit sprankelen en schitteren, uw tafel wordt een elegant meesterwerk. Dit dessin is er ook in een bordeaux uitvoering, Christmas Charm Bordeaux.” Het  ultieme in stijl en een perfecte aankleding op uw tafel met een duidelijke focus op het minimalisme. Zo omschrijft Duni Splendour en Splendour Bordeaux. “En bent u op zoek naar traditionele kleuren als rood en groen, met Christmas Dreams creëert u een perfecte kerstsfeer.” De volledige  kerstcollectie staat op de website van Duni.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels