nieuws

Stand-alone gastvrijheidsconcepten bij Hutten

Ambiance

Hutten Catering biedt sinds kort stand-alone gastvrijheidsconcepten aan. Dat zijn concepten zonder culinaire dienstverlening. Een nieuwe tak van het bedrijf, Hutten Hospitality Services, houdt zich hiermee bezig.

Stand-alone gastvrijheidsconcepten bij Hutten

Het bedrijf wil met deze stap inspelen op het Nieuwe Werken. Volgens Hutten verandert de huidige kantooromgeving steeds meer naar een plaats om collega’s en relaties te ontmoeten; het kantoor wordt een ontmoetingsplek.

Het nieuwe werken is de manier om werken efficiënter en gezelliger te maken. “Hierbij zijn gastvrijheidsdiensten steeds belangrijker geworden. De markt heeft nu meer nodig dan alleen traditionele cateringdiensten”, zegt Colin Schoonens, directeur van Hutten Hospitality Services.

Steeds meer bedrijven richten hun inspanningen op het behalen van doelen in de vorm van key performance indicators (kpi’s). De gastvrijheidsscan van Hutten vormt de basis voor maatwerk. Het gastvrijheidsconcept wordt gemaakt op basis van de uitslag en vervolgens geïmplementeerd en bewaakt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels