nieuws

Deli XL organiseert Sinterklaasavond voor daklozen

Ambiance

Foodservice groothandel Deli XL organiseerde op donderdag 24 november samen met daklozeninstelling HVO-Querido een sinterklaasavond voor de cliënten van de instelling. Met dit project zet Deli XL haar kennis van gastvrijheid in om de eenzaamheid in de maatschappij te verminderen.

Deli XL organiseert Sinterklaasavond voor daklozen

De gasten werden rond 17.00 uur verwelkomd met een drankje. Na het buffet kwamen Sinterklaas en Zwarte Piet langs en was er een muzikaal intermezzo. “Deze avond maakt deel uit van ons MVO-programma waarbij we graag het ‘heerlijk avondje’ voor de gasten willen waarmaken”, zegt projectmanager gastvrijheidsprojecten Ursula Weijs van Deli XL.

De cliënten van HVO-Querido hebben vaak moeite om hun rechten te doen gelden. “Ze hebben een grote overlevingskracht en verdienen het daarom in de watten gelegd te worden. Deze Sinterklaasavond is onvergetelijk voor ze geworden”, aldus Shanti Changa, staffunctionaris Voeding van HVO-Querido.

Deli XL voert het project uit als onderdeel van haar duurzaamheidsbeleid, waarbij ‘Gastvrijheid’ één van de vijf pijlers is.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels