nieuws

Oogziekenhuis Rotterdam krijgt app Ziekenhuisdiensten

Ambiance

Het oogziekenhuis in Rotterdam gaat gebruik maken van de zorg-app van Jeeves. Met deze app kunnen patiënten in het hele land eenvoudig gebruik maken van gastvrije services als valet parking, een haal- en thuisbrengservice of het reserveren van een mantelzorger.

Oogziekenhuis Rotterdam krijgt app Ziekenhuisdiensten

Dankzij de app kunnen mensen onder andere langer zelfstandig blijven wonen. Op dit moment maken meer dan vijftien Nederlandse ziekenhuizen gebruik van de Ziekenhuisdiensten van Jeeves.

Jeeves is al dertien jaar actief op het gebied van Ziekenhuisdiensten, Senioren Comfort en Zakelijke dienstverlening. Het onderdeel Ziekenhuisdiensten zorgt ervoor dat een gastheer de rolstoel voor een patiënt haalt, de auto parkeert en patiënten kan thuisbrengen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels