nieuws

Sint Franciscus Gasthuis verbetert maaltijdservice aan bed

Ambiance

Het Sint Franciscus Gasthuis heeft de maaltijdservice hoog in het vaandel en is voortdurend bezig om de servicebeleving voor zijn patiënten en bezoekers te verbeteren.

Sint Franciscus Gasthuis verbetert maaltijdservice aan bed

Patiënten krijgen sinds kort de warme maaltijden op sfeervolle wijze uitgeserveerd en kunnen kiezen waar ze op dat moment trek in hebben. Voorheen moesten de patiënten de maaltijd circa anderhalve dag van tevoren kiezen.

Assisi Plaza
Tevens is de verbouwing van het nieuwe restaurant Assisi Plaza gestart. Hier kunnen patiënten, bezoekers en medewerkers vanaf het voorjaar 2011 eten, drinken, internetten en ontspannen in één gezamenlijke ruimte.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels