nieuws

Nieuwe Handleiding Bouw en Inrichting keukens en bedrijfsrestaurants

Ambiance

Het bouwen en inrichten van keukens en bedrijfsrestaurants begint meer en meer op rocket science te lijken. Voor architecten, installateurs en bouwbedrijven is het steeds moeilijker te navigeren in het groeiende woud van wettelijke verplichtingen. Veneca heeft een vernieuwde Handleiding Bouw en Inrichting keukens en bedrijfsrestaurants gepubliceerd.

Nieuwe Handleiding Bouw en Inrichting keukens en bedrijfsrestaurants

Het scala aan wettelijke regelingen en richtlijnen op het gebied van het bedrijfsrestaurant is in de praktijk niet bij alle betrokkenen bij het bouw- en inrichtingsproces bekend. Als gevolg hiervan worden fouten bij de bouw en inrichting van keukens en restaurants gemaakt die later slechts met veel geld en moeite kunnen worden hersteld, aldus Veneca. Met de vernieuwde handleiding worden dure fouten voorkomen en kan bij de bouw flink op tijd en kosten worden bespaard.

De handleiding is ontwikkeld door Veneca en bestemd voor zowel de leden als niet-leden van de brancheorganisatie. Nog meer dan in voorgaande edities is de doelgroep van deze handleiding iedereen die betrokken is bij de (ver)bouw of inrichting van een bedrijfsrestaurant.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels