nieuws

Zorgcentrum opent buurtrestaurant

Ambiance

Zorgorganisatie Sevagram opent op vrijdag 15 april een nieuw buurtrestaurant in zorgcentrum De Fonterhof in Berg en Terblijt. Binnen dit nieuwe restaurant wordt extra aandacht besteed aan de gastvrijheidbeleving van de bezoekers.

Zorgcentrum opent buurtrestaurant

Het restaurant is in eerste instantie bestemd voor de bewoners van de zorgcentra, maar ook ouderen die thuis wonen kunnen daar tegen betaling komen eten. Naast de veranderingen in de keuken heeft ook het uiterlijk van het keukenteam een metamorfose ondergaan. Het standaard witte keukenuniform is vervangen door een nieuw uniform in de kleuren oranje, zwart en grijs.

Menu
Ook nieuw binnen het restaurant van het zorgcentrum is het systeem waarmee bestellingen opgenomen worden. PDA-computers zullen dienst doen als digitale menulijst.

Het gastvrijheid concept in de Fonterhof zal in de toekomst ook op twaalf overige locaties van Sevagram ingevoerd worden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels