nieuws

Boeketten voor altijd in bloei

Ambiance

Endlessflowers: een levensecht boeket in een vaas. Artbyprint zegt met dit nieuwe product de ideale aankleding te hebben voor onder meer zorginstellingen.

Boeketten voor altijd in bloei

“Met de keuze uit vijf bloemendessins zijn een vaas en een bezoekje aan de bloemist niet meer nodig.” De dessins zijn geprint op transparant, antistatisch en hoogwaardig kunststof. “De transparante visual met daarop het bloemmotief naar keuze, wordt in een handomdraai in een stevige transparante voet gezet en daarmee staat het boeket”, aldus de leverancier. “Met zonnebloemen, orchideeën, tulpen, amaryllissen of een gemend boeket zijn eindeloze variaties mogelijk. De standaard hoeft maar een keer aangeschaft te worden, waarna het wisselen van de boeketten – afhankelijk van de stemming, situatie, seizoen of gelegenheid – met een handeling te realiseren is. Beelden van de diverse bloemmotieven zijn van hoogwaardige kwaliteit, waarbij de visuals levensecht zijn en illustratief verwerkt.” Endlessflowers is er in de standaardmaten: 50 en 70 centimeter hoog; op bestelling kunnen de boeketten op 122 centimeter worden gemaakt.

Kijk voor meer informatie op www.artbyprint.eu

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels