nieuws

Nieuwe dessins Duni

Ambiance

Duni heeft voor de komende herfst weer nieuwe dessins om een bij het seizoen passende sfeer op tafels te creëren.

Nieuwe dessins Duni

“Ieder seizoen verdient een andere uitstraling, ook uw tafels. Zonder extra kosten en heel gemakkelijk verandert u de sfeer. Nieuwkomer dit najaar is onder meer Morrella in de kleuren paars en dune. “Subtiele tone-in-tone prints, in combinatie met bloemen.” Andere nieuwkomer is Cietta Stripe/Flower in een combinatie van terracotta-/bordeauxtinten of aardetinten met blauw. “Wilt u voor uw wildmenu een echte herfstsfeer creëren? Kies dan voor het dessin Autumn day. Pompoenen en bladeren in de herfstkleuren, bordeaux, terra en groen.”

Kijk voor meer informatie op www.duni.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels