nieuws

Verpleeghuis Hogewey wint award in Kuala Lumpur

Ambiance

Verpleeghuis Hogewey heeft voor het vooruitlopende verpleegconcept ‘De Hogeweyk’ een award gewonnen op het internationale congres en tentoonstelling ‘Design&Health’ in Kuala Lumpur.

Verpleeghuis Hogewey wint award in Kuala Lumpur

Het jaarlijks terugkerende congres wordt georganiseerd door de International Academy for Design and Health. Het doel van het congres is om kennis te delen over hoe de omgeving van positieve invloed kan zijn op gezondheid en kwaliteit van leven.

Verpleeghuis de Hogewey heeft een ‘Highly Commended Award’ gewonnen voor het verpleegconcept van ‘De Hogeweyk’. De Hogeweyk is een wijk met 23 woningen. In iedere woning wonen zes tot zeven dementerende bewoners. Elke woning heeft een eigen leefstijl, zodat mensen samenwonen met anderen die dezelfde ideeën en interesses hebben.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels