nieuws

Gastvrijheid in beeld: een hartverwarmende foto

Ambiance

Gastvrijheid in de zorg, dat gaat natuurlijk ook over kinderen. Jonge patiëntjes in het Rotterdamse Sint Franciscus Gasthuis krijgen sinds kort, dankzij het Franciscus Vriendenfonds, een klein speelgoedautomaatje aan bed. Met een muntje kunnen ze er een speeltje uithalen. Klein gebaar, groot plezier. Deze foto van Guus op de kinderafdeling zegt eigenlijk alles.

Gastvrijheid in beeld: een hartverwarmende foto

Gastvrijheid in beeld Sint Franciscus Gasthuis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam doet het best goed als het gaat om gastvrijheid. Dat zagen we in 2012 al, tijdens Gastvrijheidszorg met Sterren. Het ziekenhuis doet gelukkig ook bijzondere dingen voor de wat oudere patiënten.

Foto: Sint Franciscus Vriendenfonds

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels