nieuws

Sterrentip nr 5: Maasziekenhuis Pantein

Ambiance

Het eerste contact met een ziekenhuis moet gastvrijheid uitstralen, tipt Twan Jacobs, directeur van het servicebedrijf van Pantein, onder meer verantwoordelijk voor de niet-patiëntgebonden dienstverlening (ict, administratie, facilitair) in het Maasziekenhuis in Boxmeer.

Sterrentip nr 5: Maasziekenhuis Pantein

Bij de realisatie van het nog jonge ziekenhuis is aan de entree dan ook bijzondere aandacht besteed. “De parkeergarage is mooi weggewerkt waardoor het oog valt op de vlindertuinen die samen met milieuorganisaties tot stand zijn gekomen.”

Achter de restauratieve voorzieningen in de hal wachten polipatiënten aan een binnenplein waar ook een apotheek en een thuiszorgwinkel te vinden zijn. Er is gewerkt met natuurlijke materialen en kleuren. Op het plein en in de vloer zijn aspecten van de rivier de Maas verwerkt.

Het Maasziekenhuis Pantein deed in 2012 voor de eerste keer mee met Gastvrijheidszorg met Sterren en behaalde meteen een vierde plaats.

Lees ook de andere sterrentips

Emergis

Opella

Deventer Ziekenhuis

Padua Tilburg

gms banner partners 2014480x42

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels