nieuws

Groene tafels van Duni

Ambiance

Zorginstellingen kunnen vanaf nu kennismaken met de meest uitgebreide collectie composteerbare producten in unikleuren op de markt.

Groene tafels van Duni

De producten in de collectie van Duni zijn voorzien van het OK Compost-label. Dit betekent dat ze gegarandeerd biologisch afbreekbaar zijn in een industriële composteerfaciliteit, geen schadelijke chemicaliën bevatten en, indien toegestaan, samen met etensresten weggeworpen kunnen worden.

“We brengen de collectie om twee redenen op de markt”, vertelt Elisabeth Gierow, CSR & quality director bij Duni. “Ten eerste vragen steeds meer van onze klanten om milieubewuste oplossingen. Ten tweede omdat voor ons innovatie, kwaliteit, veiligheid en milieunormen hand in hand gaan.”

Meer info: Duni.com/compostability

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels