nieuws

Eerste slapers enthousiast over Medisch Spectrum Twente

Ambiance

Inwoners van Enschede en andere belangstellenden hebben het nieuwe Medisch Spectrum Twente al van binnen kunnen bekijken tijdens de open dagen in september. Afgelopen weekend konden veertig proefkonijnen pas echt beleven hoe het is om in het nieuwe ziekenhuis van Enschede te verblijven.

Eerste slapers enthousiast over Medisch Spectrum Twente

Dat meldt RTV Oost.

Onder meer directieleden, vrijwilligers, een wethouder en cliëntenraadsleden sliepen afgelopen weekend een nachtje in het nieuwe Medisch Spectrum Twente. Ze deden dat op uitnodiging van het ziekenhuis, dat graag wilde weten hoe de slapers de nacht hadden ervaren. Buiten het feit dat niemand zijn kleren kon ophangen, de temperatuur wat aan de lage kant was en er veel licht was op de gang, hebben de proefkonijnen heerlijk geslapen.

Bekijk hier het verslag van RTV Oost van de proefnacht in het nieuwe ziekenhuis van Enschede.

In het nieuwe Medisch Spectrum Twente is straks plek voor 620 bedden. Het ziekenhuis staat, met een oppervlakte van ruim 78 duizend vierkante meter, midden in het centrum van Enschede. De hoofdingang is gelegen aan een plein dat het ziekenhuis met het centrum van de stad verbindt.

In december moet het nieuwe ziekenhuis klaar zijn. De verhuizing vindt dan begin januari plaats.

Bronnen: rtvoost.nl en mst.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels