nieuws

Appartementen met zorgverlening in de maak

Ambiance

Aliantus start samen met Bouwinvest en ZorgID een nieuw woon-zorgconcept in Zeist dat ook geschikt is voor zorgbehoevende, oudere bewoners. De locatie is geen verpleeghuis.

Appartementen met zorgverlening in de maak

Het gaat om een appartementengebouw waar bewoners kunnen blijven wonen, ook als ze op oudere leeftijd meer zorg nodig hebben. Bouwinvest heeft deze week tijdens de Provada, het jaarlijkse ontmoetingspunt voor de vastgoedbranche, een overeenkomst met ZorgID en Aliantus ondertekend voor de aankoop van het woon-zorgcomplex.

Zorgconcept

De locatie in Zeist is in 2009 verworven door KondorWessels Vastgoed. In overleg met ZorgID is besloten een deel van het perceel te transformeren tot een woon-zorgcomplex. Aliantus is verantwoordelijk voor de service, het zorgconcept en voor de verhuur. ZorgID is de betrokken ontwikkelaar.

Appartement

Aliantus is een vernieuwend woon- en zorgconcept waar bewoners een appartement huren. De behoefte aan zorg van bewoners varieert van minimaal tot intensief. Als bewoners op oudere leeftijd meer zorg nodig hebben, verhuizen ze naar een andere vleugel.

Een volgende locatie van Aliantus in Dieren staat al op de agenda.

Lees ook: ‘Gastvrij en laagdrempelig, dát is de toekomst’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels