nieuws

Nieuw geopende Acibadem International Medical Center

Ambiance

Het pas geopende Acibadem International Medical Center (Acibadem IMC) geeft speciale aandacht aan hoe het interieur, decor en kleurgebruik bijdragen aan het herstel en algemeen welbehagen van de patiënt. Tegelijkertijd moet de omgeving prettig zijn voor de bezoeker en de medewerker.

Nieuw geopende Acibadem International Medical Center

Hiervoor combineerden de interieurarchitecten referenties naar de werken van Vincent Van Gogh en het Hollandse landschap met eigentijdse kunstwerken, gemaakt door kunstenaars van de Outsider Art Galerie voor therapeutische doeleinden.

Zorg leveren in een moderne én huiselijke omgeving

Het internationaal medisch centrum introduceert met zijn komst het zorgconcept ZBC Plus. Hiermee levert het in een moderne en toch huiselijke omgeving zorg op 5000 m2. Er zijn 24 polikamers, een volwaardige beeldvorming met MRI, CT, X-Ray, geavanceerde echografie, een lab voor bloedafname, faciliteiten voor gehooronderzoeken (audiometrie) en hartfunctie- en inspanningstesten, twee high-end voorziende operatiekamers, vier bedden en uitslaapkamers en een tandheelkundige- en fysiotherapiepraktijk.

‘Elk mens is een meesterwerk’

Het IMC is gevestigd aan de Arlandaweg 100 te Amsterdam Sloterdijk. Vanaf 1 mei nam het medisch centrum patiënten aan met als lijfspreuk ‘Elk mens is een meesterwerk, zorg verlenen is een kunst’. Het centrum verleent voor elf specialismen diagnostisch onderzoek, poliklinische dagbehandelingen en kleine chirurgische ingrepen. Later dit jaar wordt dit nog uitgebreid naar zestien specialismen. (Bron: Zorginstellingen).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels