nieuws

Deli XL reikt prijzen uit aan fabrikanten

Beleid

Foodservice groothandel Deli XL heeft donderdag 29 april haar Leveranciers Awards 2010 uitgedeeld. De prijzen worden toegekend aan verantwoorde, actieve en op samenwerken gerichte toeleveranciers.

Deli XL reikt prijzen uit aan fabrikanten

Dick Slootweg, algemeen directeur en Patrick Laenens, directeur Buying & Merchandising, reikten de awards uit tijdens de jaarlijkse leveranciersdag. In totaal werden 18 awards uitgereikt, in 6 categorieën. De hoofdprijzen gingen naar Heinz voor MVO-beleid, Boermarke Desserts voor Operational Excellence in Vers, Rabo Verpakkingen voor Operational Excellence in DKW / Non-food / Diepvries, Ad van Geloven voor Category Management,  Unilever Food Solutions voor E-commerce en Duni voor Innovatie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels