nieuws

Genomineerden Well-Being Award bekend

Beleid

GGZ-instellingen Fier Fryslân, GGZ Noord-Holland-Noord en de Reinier van Arkelgroep zijn de genomineerde instellingen voor de Well-Being Award 2011. De kwaliteitsprijs is een nieuw initiatief vanuit de GGZ.

Genomineerden Well-Being Award bekend

De zorginstellingen zijn op basis van een enquête en een bezoek door de jury genomineerd voor de award. De tweejarige prijs wordt uitgereikt aan de GGZ-instelling die de beste zorg aan patiënten biedt en aandacht besteedt aan de interdisciplinaire samenwerking tussen de zorg, de medische- en de facilitaire dienstverlening.

De prijs is een stimulans om de kwaliteit van leven van patiënten door goede zorg te verbeteren en is dus ook een waardering voor de geleverde totaalzorg. Sleutelwoorden zijn naast individualisering van de zorg ook voeding, beweging en welbevinden.

Tijdens een congres over de integrale kwaliteit in de GGZ op 4 oktober wordt de eerste winnaar bekend gemaakt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels