nieuws

Zorghotel Merlinde wint award beste hotelconcept

Beleid

De VENUEZ Hospitality & Style Awards 2011 zijn gisteren uitgereikt. Het Bredase Zorghotel Merlinde won tijdens het gala diner een award voor de categorie Best Hotel Concept. Zorghotel Merlinde is het eerste zorg gerelateerde bedrijf dat ooit deze prestigieuze horecaprijs heeft gewonnen.

Zorghotel Merlinde wint award beste hotelconcept

Hotelmanager Chris Opgenoort en de Voorzitter van de Raad van Bestuur van Stichting Elisabeth, Peter Smittenaar, waren in Grand Hotel Huis Ter Duin in Noordwijk aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen.

De genomineerden voor Best Hotel Concept 2011 werden beoordeeld op het hotelconcept en de vertaling hiervan. Zowel het interieur van de publieke ruimtes en de hotelkamers, als het productaanbod en de service werden onder de loep genomen.

Zorghotel Merlinde, waar gasten op een comfortabele manier in een prettige omgeving kunnen herstellen en revalideren, opende zijn deuren in december 2010. Stichting Elisabeth, waar het hotel onder valt, is een regionale organisatie voor verpleging, verzorging en thuiszorg.

Vierentwintig uur per dag beschikt het hotel over een team van verpleegkundigen. Het professionele zorgteam wordt ondersteund door specialisten uit de hotellerie, dit zorgt voor een perfecte combinatie van deze twee factoren. Zo kunnen gasten zelf bepalen waar en wat ze willen eten, hierdoor krijgen ze de schijn dat ze geen hulp nodig hebben. “Door ons unieke concept blijft de zorg op de achtergrond en kunnen gasten genieten in een echte hotelambiance die van alle gemakken is voorzien, zonder geconfronteerd te worden met een ‘zorguitstraling’”, aldus Chris Opgenoort.

Zorghotel Merlinde liet met het winnen van de VENUEZ award drie Amsterdamse hotels achter zich.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels