nieuws

Zorgtotaal 2013: maak het verschil met eten en drinken

Beleid

– advertorial – Zorgtotaal 2013, 13 t/m 15 maart in Jaarbeurs Utrecht, is de grootste vakbeurs in de Benelux voor professionals werkzaam in de zorg. Hier hoort u als eerste de laatste trends en ontwikkelingen binnen uw vakgebied en kunt u deelnemen aan gratis lezingen en demonstraties. Dit jaar is er uitgebreid aandacht voor eten en drinken: hoe biedt u uw klant net dat beetje extra?

Zorgtotaal 2013: maak het verschil met eten en drinken

De concurrentie in de zorg neemt alsmaar toe. Om het hoofd boven water te houden, moeten instellingen kwalitatief hoogstaande zorg tegen een scherpe prijs aanbieden. Meer dan ooit zit het onderscheid in de gastvrijheid, oftewel het beetje extra dat wordt geboden. Daar kan vaak nog een slag worden gemaakt, niet in de laatste plaats met eten en drinken.

Vers, gezond, lokaal en heilzaam
Op Zorgtotaal 2013 hoort u de laatste trends en ontwikkelingen en maakt u kennis met de nieuwste producten en bereidingstechnieken om uw patiënten het allerbeste te leveren. Bekijk het uitgebreide exposantenaanbod en neem deel aan boeiende lezingen en demonstraties. Vers, gezond en lokaal zijn duidelijke trends. Ook wordt aandacht geschonken aan de heilzame kracht van voeding. Daarbij worden praktische overwegingen zeker niet uit het oog verloren: hoe vindt u de optimale balans tussen kwaliteit, efficiëntie en kosten?

Het beste Menu van de Zorg 2013
Ook ‘live’ valt er op Zorgtotaal 2013 genoeg te beleven. Zoals de kookwedstrijd ‘Het beste Menu van de Zorg’. Onder bezielde leiding van tv-kok Pierre Wind, nemen instellingskoks het tegen elkaar op. Doel is om een smakelijke, gezonde en creatieve maaltijd te bereiden voor maximaal €4. De vorige editie gingen winnende koks Frans van Hoof en Jos van Empel er vandoor met maar liefst €5.000 voor het Elkerliek Ziekenhuis.

Met uw toegangsbadge heeft u tevens gratis toegang tot Zorg & ICT.

Registreer nu voor gratis toegang.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels