nieuws

Food Hospitality in handen uitgeverij Gastvrije Zorg

Beleid

B + B Vakmedianet B.V heeft het voornemen Food Hospitality en Board Room Zorg over te nemen van MYbusinessmedia. Hiermee wil de uitgeverij haar positie in het zorgsegment versterken.

Food Hospitality in handen uitgeverij Gastvrije Zorg

Vakmedianet is al uitgever van ZorgInstellingen en Gastvrije Zorg, alsook van het tijdschrift en congres Kwaliteit in Zorg en de digitale nieuwsbrief Over Management en Zorg. Tevens is de uitgever één van de drie initiatiefnemers van Gastvrijheidszorg met Sterren.

Food Hospitality

“De zorg is voor Vakmedianet een belangrijk segment”, aldus CEO Vakmedianet Ruud Bakker. “Met de overname van Food Hospitality zijn wij beter in staat de brede groep medewerkers in de zorg te bereiken, die naast hoofden voeding en facilitair managers een belangrijke rol spelen binnen het beslissingsproces over maaltijdkeuzes. Ook de recent gelanceerde Dag van de Gastvrijheidsmedewerker past uitstekend naast Gastvrijheidszorg met Sterren. Boardroom Zorg is een versterking van het bereik onder bestuurders in de zorg, die goed aansluit op de eZine Over Management en Zorg.

Gisteren (9 december) maakte de uitgeverij bekend het voornemen te hebben een aantal titels van Reed Business Information over te nemen. Zowel in het voorjaar van 2012 als eind vorig jaar nam Vakmedianet ook al een breed portfolio over van Kluwer. Ook nam het bedrijf in de afgelopen jaren een aantal andere titels over van veelal kleinere uitgeverijen.

Vakinformatie

Bij de overname van de titels van MYbusinessmedia zijn twee medewerkers betrokken. Zij treden in dienst van Vakmedianet zodra de overname is afgerond. Dat is naar verwachting met ingang van 1 januari 2015.

Vakmedianet biedt vakinformatie die professionals in staat stelt online het laatste nieuws te volgen en snel betrouwbare antwoorden te vinden op hun vragen waarbij zij in print, op congressen en via boeken geïnspireerd worden door relevante vakinformatie. Kijk voor meer informatie op www.vakmedianet.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels