nieuws

Hoe innovatief is de horeca?

Beleid

Innovatie is noodzakelijk, ook voor horecaondernemers. Daarom organiseert de Horecava voor de 15e keer de Horecava Innovation Award, de prijs voor de beste innovatie in de foodservice industrie. Hoe innovatief is de horecasector?

Hoe innovatief is de horeca?

Deelnemers kunnen tot 30 oktober 2014 hun innovaties en ideeën inzenden. De genomineerde producten, concepten en diensten zijn te zien op het Innovation Lab op de Horecava die van 12 tot 15 januari 2015 wordt gehouden in Amsterdam RAI.

Digitale producten

De verkiezing kent vier categorieën: Food&Beverage, Equipment & Services/Concepts, Interior & Design en de nieuwe categorie Digital & Social Media. Onder de nieuwe categorie vallen digitale producten, software en internetdiensten. Juryvoorzitter Hayk Simons: “De ontwikkelingen in de digitale wereld hebben ook grote invloed op de foodservice industrie. We merkten afgelopen edities dat er steeds vaker inzendingen op dit vlak worden aangemeld, vandaar dat we zo’n categorie hebben toegevoegd.”

Een onafhankelijke jury van ondernemers, deskundigen en vakjournalisten beoordeelt de inzendingen op hun innovatieve karakter. Op 18 november worden de nominaties bekend gemaakt.

Vlammen

De Horecava Innovation Award is uitgegroeid tot een prestigieuze prijs. Alex Klein, in 2014 winnaar in de categorie Food & Beverage: “Op de afgelopen Horecava heb ik de Flammküchen geïntroduceerd en één van de awards gewonnen. Een betere droomstart kun je je niet wensen. De naamsbekendheid die je gratis krijgt via diverse media is gigantisch. De boost die het product hierdoor krijgt, is ongekend.”

Meer informatie, het inschrijfformulier en de wedstrijdcriteria zijn te vinden op www.horecava.nl. 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels