nieuws

Gastvrijheidsgilde wil uitbreiden

Beleid

Gastvrijheid speelt niet alleen een steeds grotere rol in de zorg en de horeca, maar in allerlei sectoren. Dat beseft ook het Gastvrijheidsgilde. Tijd voor een verandering dus.

Gastvrijheidsgilde wil uitbreiden

Het Gastvrijheidsgilde wil zich niet meer enkel op de horeca richten. “We zien dat steeds meer bedrijven uit allerlei sectoren gastvrijheid naar klanten toe belangrijker gaan vinden en daar ook informatie over willen hebben”, zegt voorzitter Ton Ververs. “Ondernemers en managers van allerlei soorten bedrijven zien dat ze zich kunnen onderscheiden met gastvrij zijn. Om die reden hebben we besloten om het gilde vanaf nu te richten op gehele Nederlandse bedrijfsleven.

Tijdens ChefsRevolution in Zwolle is met de lancering van het nieuwe blad WELKOM Magazine het startschot gegeven voor het nieuwe Gastvrijheidsgilde. Frits van Bruggen, hoofddirecteur van ANWB, overhandigde het eerste exemplaar aan Astrid Joosten en Thérèse Boer, beiden ambassadeurs van het Gastvrijheidsgilde.

Schrijf u in voor een dag boordevol gastvrijheid!

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels