nieuws

Dag van de Gastvrijheid bomvol inspiratie

Beleid

Kun je alles over gastvrijheid in één evenement proppen? Waarschijnlijk niet, maar op 19 november wordt er wel een poging gedaan. Wat gaat er op de Dag van de Gastvrijheid allemaal gebeuren?

Dag van de Gastvrijheid bomvol inspiratie

Voor de Dag van de Gastvrijheid hebben organisatoren foodcare professionals, vHMN en Food Hospitality drie kerndoelgroepen geformuleerd: gastvrijheidsmedewerkers/voedingsassistenten, koks en managers.

De opzet van het evenement, met veel parallelsessies, zorgt ervoor dat zij gedurende de hele dag kennis en inspiratie kunnen opdoen ten aanzien van hun eigen vakgebied en bovendien de verbinding kunnen maken naar professionals die andere functies vervullen op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid in de zorg.

Klantvriendelijkste bedrijf

Het programma wordt omlijst door twee key-note sprekers, waarvan Bas Hoogland de eerste is. Hij was bijna negentien jaar commercieel directeur van Landal GreenParks, dat in 2010 werd verkozen tot ‘Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland’. Bas Hoogland vertelt over de factoren die daartoe leidden en hoe zorgorganisaties dit kunnen toepassen.

Toekomstmuziek

Na de parallelsessies voor de verschillende doelgroepen zorgt Richard de Hoop van De Hoop Entertrainment voor verbinding met zijn presentatie ‘Toekomstmuziek in topteams’. De Hoop inspireert deelnemers via een wervelende muzikale presentatie om de samenwerking in teams te optimaliseren.

De Hartelijke Dames, die gedurende de hele dag voor hartelijkheid en een vrolijke noot zorgen, sluiten het evenement af met een muzikale wrap-up van de dag.

Het aftellen naar de Dag van de Gastvrijheid is begonnen. Over een maand, op 19 november, vindt dit evenement op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid in de zorg plaats in het Beatrix Theater in Utrecht.

Klik hier voor het volledige programma van de Dag van de Gastvrijheid.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels