nieuws

‘Ik ging te snel in mijn enthousiasme’

Beleid

Iedereen zou dingen in het verleden anders doen met de wijsheid van nu. Wat zou Fleur Kemps, facilitair manager bij Zorggroep Drenthe, nu anders doen?

‘Ik ging te snel in mijn enthousiasme’

Wennen

“Ik werk sinds mei 2012 bij Zorggroep Drenthe als facilitair manager van twee locaties. Daarvoor heb ik jarenlang in het horecamanagement gewerkt. De overstap naar de zorgwereld was voor mij een bewuste keuze, omdat de zorg erg in beweging is en dat veel kansen geeft om nieuwe dingen op te zetten. Toch was het niet makkelijk in het begin. Zorg en horeca: dat zijn twee verschillende werelden. In de zorg gaat alles net wat langzamer en trager. En over veel zaken moet vergaderd worden, voordat je dingen op kunt pakken. Ik ben een hands-on type, dus dat was wennen.”

Meld u nu aan voor de gratis nieuwsbrief van Gastvrije Zorg!

Enthousiasme

“Zorggroep Drenthe is een ontzettend leuke organisatie om voor te werken, omdat ze erg innovatief zijn en ik in staat word gesteld om te pionieren. Toen ik hier net begon, wilde ik in mijn enthousiasme dus meteen allerlei projecten gaan uitrollen. Op het gebied van nieuwbouw, gastvrijheid, verbouwing van restaurants, de sfeer en ambiance van de locaties, de wijkfunctie van onze zorglocaties. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar ik ging soms wat te snel.”

Lees de rest van de wijze les van Fleur Kemps op de website van vakblad ZorgInstellingen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels