nieuws

Top 5 best gelezen berichten

Beleid

Van een radiostation voor demente ouderen tot de opening van een centrum voor revalidatie en herstel: welke berichten zijn de afgelopen maand het meest gelezen op gastvrijezorg.nl? Een top 5.

Top 5 best gelezen berichten

1. Radiostation voor dementerende ouderen gelanceerd

“Muziek kan een belangrijke rol spelen in de levens van dementerende ouderen. Vanaf nu is er een radiostation met muziek speciaal geselecteerd voor dementerenden.”

2. ‘Triest dat mensen van 80 naar de rechter moeten’

“Steeds meer mensen hebben een conflict met de gemeente over de huishoudelijke hulp. Steeds meer mensen stappen naar de rechter. Dat kan zo niet langer, zegt de Unie KBO.”

3. Catharina Ziekenhuis positief over nieuw gastvrijheidsinstrument

“Het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven werkt hard aan het verhogen van de gastvrijheid. Een belangrijke pijler is het onderzoeken van patiëntenwensen. Daarvoor gebruikt het ziekenhuis CareRate, een web 3.0-versie van de papieren vragenlijsten.”

4. Bij Coloriet Laarhof slapen ze beter door ander licht

“In Coloriet Laarhof, een kleinschalige woonomgeving voor dementerenden, hangt sinds november vorig jaar biodynamische verlichting. De baten van 120.000 euro aan kosten.”

5. Zware tegenslag voor voedselverspilling

“Iedereen die zich bezighoudt met eten en drinken in de zorg, is ook bezig (als het goed is) met voedselverspilling. Wie kan zeggen dat de verspilling met meer dan de helft is gereduceerd?”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels