nieuws

Appèl begint in zorg met foodcourt Erasmus MC

Beleid

Het Erasmus MC bouwt een nieuw ziekenhuis. In mei 2018 wordt het westelijke deel in zijn geheel in gebruik genomen. Appèl is gekozen als meest passende partij voor de horeca-exploitatie. De komende tien jaar gaat deze bedrijfscateraar een foodcourt exploiteren. Bezoekers genieten straks van foodconcepten gebaseerd op de laatste trends.

Appèl begint in zorg met foodcourt Erasmus MC

Eten en drinken spelen een belangrijke rol in de zorg. Het Erasmus MC hecht veel waarde aan goede lunchvoorzieningen. Daarom voert Appèl (inter)nationale foodtrends door in het assortiment. Dit zijn ‘Food Favorites’; continu wisselende concepten. Elke dag vers, gezond en zeer gevarieerd eten voor zowel bezoekers als de 13.000 medewerkers. Rinus de Viet, sectormanager zorgfacilities van het Erasmus MC: “Appèl speelt met haar concept goed in op de multiculturele doelgroepen. Er is een ruim assortiment aan creatieve en vooral ook gezonde maaltijden en lunchgerechten. De nadruk ligt op gezond, verantwoord en duurzaam.”

Creatieve en hoogwaardige horeca
“Voor ons is dit een nieuw en leerzaam project. De horeca exploiteren voor het grootste ziekenhuis van Nederland is niet niks! We gaan de ziekenhuismarkt kennis laten maken met onze creatieve manier van cateren.” Aldus John van de Bunt, commercieel directeur van Appèl. Erasmus MC heeft veel bewondering voor deze frisse kijk op horeca.

> Lees alle berichten over het Erasmus MC

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels