artikel

Kaasconsumptie in de zorg

Eten & Drinken

Kaas is een van de meest gegeten producten in Nederland, ook in verzorgingshuizen. Een boterham met kaas is zo gewoon dat niemand er echt bij nadenkt.

Kaasconsumptie in de zorg

Maar wat weten we eigenlijk over kaasconsumptie in de zorg?

Uit het onderzoek naar kaasconsumptie van uitgeverij Vakmedianet blijkt dat maar liefst 95 procent van de bewoners in de Nederlandse zorginstellingen kaas eet, waarvan 60 procent dagelijks. De kaas wordt vooral tijdens de lunch, het ontbijt en als tussendoortje genuttigd. Dit rapport geeft inzicht in voorkeuren van bewoners en inkopers als het  gaat om het merk, de smaak, de herkomst en de voedingswaarden van  kaas.

Kaasconsumptie in de zorg

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels