artikel

De lekkere aanpak van ondervoeding

Eten & Drinken

Een prettig leven voor de bewoners van de verpleeg- en
verzorgingshuizen, daar draait het om bij Zorgpartners Midden-Holland.
Genieten van wat het leven (nog) te bieden
heeft, heeft voor de organisatie de hoogste prioriteit. Eten en drinken
zijn bij uitstek geschikt om deze visie om te zetten in
daden. .

Keuzevrijheid en
groepsdynamiek

In het eet- en drinkbeleid van Zorgpartners Midden-Holland is veel
aandacht voor keuzevrijheid en voor de ambiance en groepsdynamiek
tijdens de maaltijden. De aanpak van ondervoeding is een speerpunt van
de organisatie. Herkenbare, ‘ouderwets’ lekkere smaken en producten
zijn belangrijk voor het genot van de maaltijden en vervullen een
cruciale rol in de aanpak van ondervoeding.

Gratis whitepaper
Download hieronder de gratis whitepaper en lees verder over
beweegredenen en achtergronden. Ook leest u praktische tips en concrete
stappen van een plan van aanpak.

De lekkere aanpak van ondervoeding
Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels