nieuws

Cateringmedewerkers in het zonnetje

Eten & Drinken

Op de vijfde dag van de cateringmedewerker heeft de Veneca ruim twintig vertegenwoordigers van de ruim 17.000 cateringmedewerkers in het zonnetje gezet tijdens een VIP-lunch. Dj Gijs Staverman was gastheer.

Cateringmedewerkers in het zonnetje

Op de Nationale Dag van de Cateringmedewerker worden gasten van de restaurants van bedrijven, scholen en andere instellingen uitgenodigd de mensen die dagelijks klaarstaan om hun maaltijden te verzorgen in het zonnetje te zetten. Gijs Staverman was gedurende 2 weken ambassadeur van de gasten van de cateringmedewerkers. In radiospots riep hij luisteraars op om 20 november even iets langer stil te staan in het school-, bedrijfs- of instellingenrestaurant en de cateringmedewerkers een extra compliment en een glimlach te geven. Behalve de Q-music DJ was ook het Bestuur van Veneca aanwezig om de medewerkers dank te betuigen en met hen te praten over het vak en hun ervaringen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels