nieuws

Kwaliteitssysteem voor plaagdierenbestrijders

Eten & Drinken

De branchevereniging voor plaagdierbestrijders, NVPB, heeft een kwaliteitssysteem ontwikkeld. Het systeem moet de deskundigheid en kwaliteit van plaagdierbeheersers garanderen.

Kwaliteitssysteem voor plaagdierenbestrijders

Leden van de NVPB moeten in de nabije toekomst gaan voldoen aan een reeks kwaliteitseisen. De branchevereniging streeft naar een uniforme standaard van werken. Met de introductie van dit systeem wil de branchevereniging het belang onderstrepen van een gezonde en kwalititatief hoogwaardige branche in Nederland. NVPB-voorzitter Maarten Crezée. ‘De belangen van onze klanten, het milieu en de volksgezondheid in het algemeen zijn daarmee gediend.’ Het systeem wordt de komende tijd gefaseerd ingevoerd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels