nieuws

Veneca Jaarverslag

Eten & Drinken

In het Kurhaus in Scheveningen heeft VNO-NCW-voorzitter Bernard Wientjes uit handen van Veneca-voorzitter Hans Rijnierse het Veneca Jaarverslag 2007 ontvangen.

Veneca Jaarverslag

Voor brancheorganisatie Veneca, die werk biedt aan bijna twintigduizend mensen en een omzet heeft van 1,2 miljard, stond het jaar 2007 in het teken van vitaliteit.
Het jaarbericht vermeldt dat op 314 institutionele locaties een cateraar werkzaam is. Daarvan is 65 procent verpleging en verzorging, 3 procent ziekenhuizen en 32 procent justitioneel. Volgens de Veneca groeit de interesse bij zorginstellingen om de cateringactiviteiten uit te besteden. Voor cateraars wordt het gaandeweg gemakkelijker om met zorginstellingen in gesprek te komen. De zorgsectoren werken meer bedrijfsmatig en de behoefte aan onderscheidend vermogen groeit. Samenwerking met de cateringorganisaties wordt daarmee interessanter, hetgeen kansen biedt voor de branche, aldus het Jaarbericht.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels