nieuws

HMSHost Schiphol Airport wint negen prijzen

Eten & Drinken

HMSHost Schiphol Airport, de grootste horeca-exploitant op Schiphol, heeft met het winnen van negen bekers haar record gebroken tijdens de vakwedstrijden op de Horecava.

HMSHost Schiphol Airport wint negen prijzen

HMSHost medewerker Untara Samsuria is de winnaar van het Lekkerste Broodje in de categorie Catering met het broodje AEX Euronext. Voor dit broodje ontving hij tevens de sponsorprijs van Koppert Cress. Daarnaast sleepte collega Priscilla van Baler de derde prijs in dezelfde categorie binnen met haar creatie Croquefort, een broodje in de vorm van een krokodil. Kimberly Wijngaart ontving de sponsorprijs van het Nederlands Voedingscentrum voor haar gezondste broodje Healthy Destinations.

Untara Samsuria werd bij de vakwedstrijd voor het lekkerste kindermenu Restaurant van Nederland bovendien tweede met het Aladin’s Sprookjes Menu. De kritische jury bestond uit een aantal basisschoolkinderen die erg te spreken waren over de kippenhaasjes, gezonde friet en groenten met bananendipsaus. Madelon van Garderen nam de Sponsorprijs van Nederlands Voedingcentrum in ontvangst in de categorie Fast Food met haar gezonde WIilly Wortel menu.
Richard Theisen won de derde prijs met zijn creatie Zalm-I-like-him in de categorie Horeca. Ook kreeg hij voor dit broodje de sponsorprijzen van Lebo en Smilde.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels