nieuws

Schoterhof verbetert gastvrijheid

Eten & Drinken

Zorgcentrum Schoterhof in Haarlem, onderdeel van de stichting SHDH, heeft na onderzoek onder de bewoners de gastvrijheid verbeterd. Er is vooral aandacht besteed aan een betere presentatie en een gastvrijere omgeving.

Schoterhof verbetert gastvrijheid

Bij het onderzoek, verricht door organisatieadviseur Stan van Kempen van de Academie voor Innovatief Management, zijn de wensen van de bewoners van Schoterhof geïnventariseerd.

Daaruit kwam naar voren dat de bewoners een voorkeur hebben voor de Hollandse pot. De meerderheid wil in de avond de warme maaltijd gebruiken, in gezelschap van andere bewoners. Ook bleek uit het onderzoek dart de meeste bewoners liever kort van te voren willen kiezen wat ze willen eten en er geen probleem mee hebben om bij te betalen voor luxere maaltijden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels