nieuws

UMCG verlengt cateringcontract

Eten & Drinken

Het Universitair Medisch Centrum Groningen en Medirest, onderdeel van Compass Group Nederland, hebben hun samenwerking 5 jaar verlengd met een aanvullende optie voor nog eens vijf jaar.

UMCG verlengt cateringcontract

Medirest verzorgt de catering in het ziekenhuis al meer dan 15 jaar. De cateraar verzorgt een grand café en een koffiecorner voor bezoekers. Beide restaurants zijn inmiddels toe aan vernieuwing. Daarom wordt de koffiecorner verbouwd naar een Deli Marché. Ook het grand café ondergaat een metamorfose.
Edward van der Meer, directeur van Stichting Triade die namens het UMCG handelt over de samenwerking: “We werken al een lange tijd samen met Medirest en dat bevalt goed. Daarom hebben we besloten deze samenwerking voort te zetten. Ook het feit dat Medirest het assortiment en de uitstraling van haar restaurants laat aansluiten bij ons ziekenhuisthema ‘Healthy Ageing’, heeft meegespeeld in onze keuze.”
UMCG kiest voor Healthy Ageing, oftewel gezond ouder worden. Voeding is één van de factoren die bepalen of de mens op een gezonde manier ouder kan worden. Het is daarom belangrijk dat we de juiste voedingsproducten nemen en op de juiste manier aandacht besteden aan voeding. Het thema van UMCG sluit goed aan op de thema’s die momenteel binnen Compass Group belangrijk zijn. Onlangs lanceerde Compass Group haar nieuwe MVO-beleid, met daarin veel aandacht voor gezonde voeding. Ook het vernieuwde gezondheidsprogramma, waardoor gasten worden gestimuleerd gezonde keuzes te maken, is in lijn met het ziekenhuisthema.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels