nieuws

Bob de Bouwer smeerleverworst bekroond

Eten & Drinken

Zwanenberg Food Group heeft de ‘Innova Klassiek 2006-2010’ gewonnen voor Bob de Bouwer Magere Smeerleverworst. Dit bericht vleesmagazine.nl.

Bob de Bouwer smeerleverworst bekroond

Deze wedstrijd wordt gecoördineerd door de Levensmiddelenkrant en toegekend door de inkopers van supermarkten. Zij beoordeelden alle producten die in 2006 zijn geïntroduceerd en nu nog steeds succesvol zijn in de schappen van de supermarkten.

Innova Klassiek wordt toegekend op basis van de waardering van klanten. Annemarie Granneman van Zwanenburg Food Group: “Wij vinden het een eer dat Bob de Bouwer Magere Smeerleverworst zo goed wordt beoordeeld door de inkopers van verschillende supermarkten. In 2006 wilden wij een gezond hartig broodbeleg voor kinderen introduceren. Bob de Bouwer Magere Smeerleverworst is 35% minder vet dan reguliere smeerleverworst.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels