nieuws

Kies voor variatie met Vivera

Eten & Drinken

Bewuster en gezonder leven. Soms een vleesloos dagje. Willen weten wat we eten. De klanten en gasten van vandaag kiezen meer dan ooit voor variatie en een afwisselend eetpatroon. Met Vivera heeft u het antwoord op die nieuwe marktwensen.

Kies voor variatie met Vivera

Onder het merk Vivera biedt Enkco Foodservice immers een uitgebreid assortiment aan gegaarde, vleesvervangende producten. Producten die behalve lekker ook nog eens een belangrijke bron zijn van vitamine B12 en ijzer. Bovendien bevatten ze geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Pure variatie dus gemakkelijk is te bereiden.

Nieuw: Vivera 100% plantaardig
Onlangs heeft Vivera een aantal nieuwe vleesvervangers, waaronder een aantal zuiver plantaardige maaltijdeningrediënten geïntroduceerd. Naast de bestaande producten op basis van soja en rijst, kan er nog meer gevarieerd worden met nieuwkomers  op basis van maïs of kaas. Ook presenteert Vivera een nieuwe assortimentsdoos met een uitgebalanceerde samenstelling en een compleet nieuwe uitstraling.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels