nieuws

Kennisplatform voor Foodservice

Eten & Drinken

Foodstep, Foodreflection en Datlinq starten een kennisplatform voor de foodservicebranche: FoodserviceXs (access) met als doel het faciliteren van een verdere professionalisering van de branche. De stichting presenteert zich op 12 april op het Out of Home Event 2010 in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen.

Kennisplatform voor Foodservice

Met de nieuwe stichting ontstaat er één centraal gecoördineerde bron voor foodservice facts en figures. FoodserviceXs wil een interactieve afwisseling bieden van kennisoverdracht, ervaringen en discussies. De initiatiefnemers achter FoodserviceXs worden bijgestaan en geadviseerd door een speciale Raad van Toezicht van foodservice experts. Voor het introductiejaar is een jaarprogramma ingericht rondom een viertal fundamental changes. Ieder kwartaal wordt er nieuwe informatie uitgewisseld.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels