nieuws

Nieuwe soorten plaatcake Dr. Oetker

Eten & Drinken

Dr. Oetker Food-Service levert een uitgebreid assortiment gebaksvarianten specifiek gericht op de zorgsector. Nieuw in het assortiment van Dr. Oetker Food-Service zijn drie soorten plaatcake, zoals de Roomboter-Appelcake, die bereid is met echte boter voor een zachte cake die smaakt alsof hij zo uit de oven komt.Dr

Nieuwe soorten plaatcake Dr. Oetker

Verder is er de Chocolade-Appelcake met veel friszoete appelpartjes gevangen in een zachte chocoladecake en de Abrikozencake met veertig procent abrikozen.”Deze cake combineert grote stukken zoete abrikoos met heerlijke zachte cake. Alle varianten zijn heerlijk zacht en hebben een authentieke cakesmaak gecombineerd met friszoet fruit. De plaatcakes zijn voor uw gemak al voorgesneden in 35 stukjes.”

Meer informatie: www.oetker-fs.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels