nieuws

Langerhuize werkt ambachtelijk met moderne apparatuur

Eten & Drinken

Drieduizend mensen rekenen elke dag op een smakelijke maaltijd uit de keukens van Langerhuize in Amstelveen. Door de toenemende vraag groeit het bedrijf uit zijn jas. Binnenkort komt er circa 500 vierkante meter vloeroppervlak bij. Dat betekent ruimte voor een nieuwe keuken, optimaal afgestemd op de filosofie van Langerhuize.

Langerhuize werkt ambachtelijk met moderne apparatuur

Ongestoord een gesprek voeren is voor adjunct-directeur Raymond Nolte van Langerhuize in Amstelveen bijna onmogelijk. De nieuwe keuken in aanbouw vraagt constant aandacht. Zijn kantoor binnenlopende uitvoerders vragen om de installatietekeningen van leidingen of willen weten wat ook al weer precies de bedoeling was met de dubbele deuren.
Het is hectisch, erkent Nolte, maar het vooruitzicht dat Langerhuize begin van de zomer over een grote helemaal op de wensen afgestemde keuken beschikt, maakt veel goed. Nolte vertelt dat het bedrijf de komst van de nieuwe keuken heeft aangegrepen om de systematiek van produceren nog eens goed tegen het licht houden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels