nieuws

Warande Bovenwegen biedt hotelconcept

Eten & Drinken

Warande Bovenwegen in Zeist is veranderd van een verpleeghuis in een verpleeghotel. “Een uniek initiatief”, aldus vestigingsmanager Bente Schotel. “In Bovenwegen bieden we de gastvrijheid, de service en het comfort van een hotel. We zijn het eerste verpleeghotel voor permanent en tijdelijk verblijf. Wij willen dat alle medewerkers er van doordrongen zijn dat het alleen de gast is waar het om draait.”

Warande Bovenwegen biedt hotelconcept

In 2006 nam de Raad van Bestuur van ouderenzorgorganisatie Warande het besluit om op haar locatie Bovenwegen in Zeist de nadruk te verleggen van de zorg naar welzijn. Door te breken met de traditionele verpleeghuiszorg kon beter worden aangesloten bij de wensen van de bewoners, zo luidde de visie. Bovenwegen heeft negentig eenpersoonskamers en hotelkamers voor somatische cliënten die er soms tijdelijk revalideren maar vaak ook permanent verblijven. De zorginstelling wil ze een leven als altijd bieden, ondanks hun beperkingen. Met veel persoonlijke aandacht voor de individuele problemen van de gast wil de zorginstelling onderscheidend vermogen realiseren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels