nieuws

Kalender geeft inzicht in gebruik seizoensproducten

Eten & Drinken

Duurzaam luidt het credo vandaag de dag. Hoewel zorginstellingen in toenemende mate belangstelling hebben voor dit thema heeft het gebruik van duurzame materialen en voedingswaren nog geen vaste voet aan de grond gekregen. Dat duurzaamheid en financiële voordelen hand in hand kunnen gaan, leert een Brits project van Sustain.

Kalender geeft inzicht in gebruik seizoensproducten

De Britse organisatie Sustain zet zich al ruim tien jaar in om duurzaamheid onder de aandacht te brengen van bedrijven en instellingen. Dit doet zij door onder meer praktische handreikingen te bieden. Eén daarvan is de (British) Seasonal Food Calendar, die in de zorgsector en op scholen actieve cateraars moet stimuleren seizoensgebonden producten te gebruiken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels