nieuws

Vierhonderd deelnemers Week van de Smaak

Eten & Drinken

Voor het vierde jaar op rij stimuleert de Week van de Smaak zorginstellingen verspreid door heel Nederland om iets moois van de maaltijd te maken. Allereerst in de Week van de Smaak zelf, van 19 t/m 26 september. maar als het even kan ook daarna. In totaal doen er dit jaar bijna 400 bedrijven en organisaties mee.

Vierhonderd deelnemers Week van de Smaak

Tijdens de Week van de Smaak 2010 staat het thema ‘smaakfruit’ centraal. Heerlijke op smaak geselecteerde en geteelde aardbeien, rijp geoogste appels, overheerlijke biologische frambozen, de lekkerste kersen, streekgebonden pruimen, oude (hoogstam) fruitrassen, cranberry´s van Terschelling, fruit uit zelfpluk tuinen en fruitabonnementen.
Gekoppeld aan dit thema wil de Week van de Smaak aandacht vragen voor het onmisbare werk van bijen en imkers voor de fruitteelt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels