nieuws

Zorgcentrum stopt met Tafeltje-dek-je

Eten & Drinken

De ongeveer 120 cliënten van Tafeltje-dek-je in Nederweert krijgen vanaf 1 januari geen warme maaltijden vanuit zorgcentrum St. Joseph meer thuis bezorgd. De vrijwilligersorganisatie gaat de maaltijdservice uitbesteden.

Zorgcentrum stopt met Tafeltje-dek-je

De Tafeltje-dek-je maaltijden worden volgend jaar door apetito uit Denekamp bezorgd. Reden voor de overstap naar apetito is de sloop van zorgcentrum St. Joseph in Nederweert, waar tot het einde van dit jaar de maaltijden worden bereid. Het zorgcentrum maakt plaats voor kleinschalige woonvoorzieningen met vier units voor zes dementerende ouderen en zes units voor acht personen. „Elke unit krijgt dan een eigen keuken waar bewoners onder begeleiding van personeel of vrijwilligers zelf kunnen koken”, legt directeur Edwin Delsing van zorginstelling Land van Horne uit in De Limburger.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels