nieuws

Composteerbare bekers winnaar Koks! Innovatie Trofee

Eten & Drinken

De Koks! Innovatietrofee is dit jaar voor de composteerbare koffiebekers van Redbeans. De Composteerbare koffiebekers van Redbeans zijn tijdens de Deli XL Foodservice Fair in Apeldoorn uitgeroepen tot totaalwinnaar van de Koks! Innovatie Trofee 2010. De publieksprijs ging naar de Schrijfsauzen voor chefs van King Cuisine. Daarnaast werden er in Apeldoorn categorieprijzen uitgereikt.

Composteerbare bekers winnaar Koks! Innovatie Trofee

De inzending van Redbeans werd in eerste instantie uitgeroepen tot winnaar van de Koks! Duurzaamheids Trofee 2010. Later maakte juryvoorzitter Nelleke Meinders bekend dat ook de totaalprijs werd toegekend aan de Composteerbare koffiebekers van Redbeans.
In de categorie Food & Beverage wint Van Oordt PortionPack met de inzending: Zout met een verlaagd natriumgehalte. In de categorie hardware wint Coffee & Meals on Wheels, een inzending van Nescafé en Sortrans. Ze presenteren samen een wagen waarmee broodmaaltijden en warme dranken tegelijk aangeboden kunnen worden. Aan het bed of elders.
In de categorie Concept & Management is het Multicenti buffet van Zwanenburg uitgeroepen tot winnaar. Deze toepassing zorgt ervoor dat u eten en drinken optimaal kunt presenteren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels