nieuws

HKZ keurmerk voor Cleijenborch

Eten & Drinken

Zorgcentrum Cleijenborch in Colijnsplaat krijgt op 16 september het HKZ-kwaliteitscertificaat uitgereikt uit handen van burgemeester H. van Kooten van Noord-Beveland.

HKZ keurmerk voor Cleijenborch

Drs. Angela Kallewaard, die sinds 1 april jl. als directeur/bestuurder werkzaam is bij Stichting Ouderenzorg Noord-Beveland, waar Zorgcentrum Cleijenborch onderdeel van uitmaakt, is trots op de inzet van de medewerkers voor het behalen van dit certificaat. “Cleijenborch is een zorgcentrum met een mooie en gastvrije uitstraling, waar bewoners prettig verblijven en medewerkers met veel plezier werken”, vertelt zij. “HKZ is de kroon op het vele werk wat door onze medewerkers is verzet om het kwaliteitssysteem op te zetten en de zorg te blijven verbeteren. Er volgt nu elk jaar een toetsing door een onafhankelijke instelling om te controleren of Cleijenborch blijft voldoen aan de eisen. Dit betekent dat we er continu aan blijven werken om de zorg- en dienstverlening voor de cliënten te verbeteren”.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels