nieuws

Natuurlijke uitstraling in Albert Schweitzer ziekenhuis Zwijndrecht

Eten & Drinken

Met een sfeervolle inrichting kan een ziekenhuis bezoekers op hun gemak stellen en daarmee gastvrijheid uitstralen. Het Albert Schweitzer ziekenhuis in Zwijndrecht, goed voor drie sterren bij Gastvrijheidszorg met Sterren 2010, heeft dat goed begrepen. Het gehele entreegebied heeft vorig jaar een complete facelift gekregen. Een natuurlijke, afwisselende uitstraling is het resultaat. “Ambiance is niet iets wat je ziet, maar wat je voelt.”

Natuurlijke uitstraling in Albert Schweitzer ziekenhuis Zwijndrecht

Cock Verhoeven, manager cateraar Sodexo van het Zwijndrechtse Albert Schweitzer ziekenhuis: “Het ziekenhuis had de restauratieve voorzieningen eerst deels in eigen beheer. Dat bestond destijds uit een kleine winkel, een koffiecorner en een personeelsrestaurant. Nadat Sodexo Health Care en het ziekenhuis in 2007 een tienjarig contract tekenden is het vernieuwingstraject opgestart. We kozen voor een gezamenlijke open ruimte voor iedereen: de patiënten, bezoekers en medewerkers

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels