nieuws

Nog enkele plaatsen op Food Professional Day

Eten & Drinken

Er zijn nog een aantal plaatsen voor de Food Professional Day op maandag 11 oktober 2010 in Cinemec te Ede. De Food Professional Day is een nationaal symposium met een internationale uitstraling. Het programma verbindt wetenschappers én chefs afkomstig uit de gastronomie, de zorg, de catering en de industrie.

Nog enkele plaatsen op Food Professional Day

Daarmee is het een vervolg van de eerdere reeks ‘Science is Cooking’ onder leiding van professor Erik van der Linden van Wageningen University & Research centre. Ieder programmaonderdeel van de Food Professional Day biedt ruimte om inspiratie en kennis op te doen. Speciale aandacht is er voor gezamenlijke ontwikkeltrajecten op het gebied van voedsel. Er zijn interactieve sessies zoals: de actualiteit van het oerdieet, over de relatie tussen ons oereten en het huidige eetpatroon. In Gastvrije zorg, over ‘zo gezond mogelijk ziek zijn’. En in ‘Boer zoekt kok’, waarin Johan Verbon, chef-kok van het Restaurant van de Toekomst vertelt hoe streekproducten en topkwaliteit samengaan met massaproductie. 

Aanmelden kan nog tot 20 september via www.registratiefoodprofessionalday.nl. De Food Professional Day maakt deel uit van Food4you: het kennisfestival over gezond en lekker eten, dat van 6 t/m 11 oktober plaatsvindt op initiatief van Wageningen UR (University & Research centre) en Rijn IJssel Vakschool Wageningen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels